 Salmon balig'i
Tayyorlanishi:
Baliqni kerakli shaklda kesib olgach,uni mahsus tayyorlangan sous bilan aralashtirasiz.
Sous: Tahminan 1yarim -2kg. baliq uchun 2choy
q. kashnich(coriander)maydalangani,3 osh.q.qatiq yoki smetana,2ch.q.
zaytun yog'i,ta'bga ko'ra tuz va zira(maydalangani yaxshiroq),quritilgan
yashil ziravorlar,agar bo'lsa yarimta limon suvi.
Keyin duhovka listini tagini yog'lab,baliqlarni teramiz,va 200*li olovda 30 daqiqa (to sal qizg'ish tusga kirguncha) pishiramiz. Bu usul,parhez taomdagilar va yog'ni ko'p suymaydiganlar uchun juda yaxshi.(qovurilgandandan a'lo ta'm beradi) Biz salmon balig'iga "Baliqlarning shohi" deb nom berganmiz,chunki judayam mazali baliq.
Bu usulda boshqa hil baliqlarni ham pishirsa judayam mazali bo'ladi.

Filmlar, Kliplar va boshqa Fayllarni Ko'chirib/Download qilib olmoqchi bo'lsangiz: Internet Download Manager ni sizga Tavsiya etamiz!
Serverdagi Nosozliklar Tufayli Ayrim Kinolar Faqat (Mozilla Firefox) Brauzerida Ko'rsatayabdi. Agar Sizda Mozilla Firefox Brauzeri Bo'lmasa Uni O'rnatib Oling.Agar Mozilla Firefoxda ham Kinolar Ko'rsatmasa Adobe Flash Playerni O'rnating.Marhamat Pastdagi Rasmlarga Bosgan Holda Ushbu Programmalarni O'rnating.
|